Sakamoto H , Ghaznavi C, Shibuya K, . Country Chapter 7 - Japan . In Legido-Quigley H, Asgari-Jirhandeh N, editors. Resilient and people-centred health systems: Progress, challenges and future directions in Asia. New Delhi: World Health Organization, Regional Office for South-East Asia, 2018.