Sakamoto H, Ezoe S, Hara K, Hinoshita E, Sekitani Y, Abe K, Inada H, Kato T, Komada K, Miyakawa M, Yamaya H, Yamamoto N, Abe SK, Shibuya K. Japan's contribution to making global health architecture a top political agenda by leveraging the G7 presidency. Journal of Global Health. 2018;8(2).