Sakamoto H , Ezoe S, Hara K, Hinoshita E, Sekitani Y, Abe K, Inada H, Kato T, Komada K, Miyakawa M, Yamaya H, Yamamoto N, Abe SK, Shibuya K. The G7 presidency and universal health coverage, Japan’s contribution . Bulletin of the World Health Organization. 2018; 96:355–359.