Nomura S, Shibuya K. Improving Population Health in the Era of Superaging: Japan’s Challenges and Opportunities. In: Sean Connell, Shuhei Nomura, Kenji Shibuya and Benjamin Shobert. Innovative Asia: Innovation Policy and the Implications for Healthcare and the Life Sciences. Washington: The National Bureau of Asian Research; 2018.