Rahman MS, Rahman MM, Gilmour S, Swe KT, Abe SK, Shibuya K. Trends in, and projections of, indicators of universal health coverage in Bangladesh, 1995–2030: a Bayesian analysis of population-based household data. The Lancet Global Health. 2018; 6: e84-94.