Ezoe S, Noda H, Akahane N, Sato O, Hama T, Miyata T, Terahara T, Fujishita M, Sakamoto H, Abe SK, Gilmour S, Shobayashi T. Trends in policy on the prevention and control of non-communicable diseases in Japan. Health Systems & Reform. 2017; 3(4): 268-277.