2016.7.25
Seminars

The Department of Global Health Policy is pleased to offer another Systematic Review and Meta-analysis Workshop facilitated by Mizanur Rahman and Sarah K. Abe September 5th-9th (10:00-15:30). This is a non-credit workshop, free and open to anyone interested. Please register at this link by August 15th. Please read the course overview for more details and contact information.