2018.5.10
Latest News

Our new paper entitled “The G7 presidency and universal health coverage, Japan’s contribution” is now open! In this paper, we summarize how the Japanese government, as the G7 summit president in 2016, obtained consensus among the diverse stakeholders involved in the summit and determine which people and which other factors appeared most important in the global promotion of UHC.

The article can be found here.