2018.4.9
Latest News

Welcome to the new GHP students

This year the Department of Global Health Policy welcomed new PhD, Master’s and research students from Bangladesh, Bolivia, Cameroon and Japan. Details on each student can be viewed on their profile pages.

GHP 2018