2018.6.1
Latest News

New research projects have started

New research projects on (1) nutrition and lifestyle-related disease outcome among Japanese population and (2) health system performance assessment across Japan, have started. Details can be found from the following links, respectively.

Attachment 1 – (1) [Japanese]
Attachment 2 – (2) [Japanese]