2017.7.31
Latest News

Japan subnational GBD paper published in the Lancet

Assistant Professor Shuhei Nomura, Professor Kenji Shibuya and other GHP faculty members, in collaboration with the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), published first paper on Japan Subnational Global Burden of Disease (GBD) in the Lancet in July, 2017. The study used GBD 2015 data to measure the burden of diseases and injuries in both at national and subnational level in Japan from 1990 to 2015.

The article can be found here, and Assistant Professor Shuhei Nomura’s GHP profile is here.