2018.5.28
Latest News

GHP student won the JSOG Encouragement Award

Our second year PhD student, Rei Haruyama, recently attended The 70th Annual Congress of JSOG (Japan Society of Obstetrics and Gynecology) in Sendai, Japan. She presented the findings of her Masters thesis on risk factors for stillbirth in Japan and won the JSOG Encouragement Award.